Sollicitatieprocedure Audi Brussels

Wil je werken bij Audi Brussels en ben je benieuwd hoe de sollicitatieprocedure verloopt? Hieronder vind je de stappen die we doorlopen. De volgorde kan variëren in functie van de job waarvoor je solliciteert.

Solliciteer spontaan

Sollicitatie Stappen

Telscreening

Tijdens een telefonische screening gaan we dieper in op jouw CV. We peilen naar je professionele ervaringen en je motivatie. Ook je talenkennis zal getest worden.

Interview

Het sollicitatiegesprek wordt afgenomen door de verantwoordelijke manager samen met een recruiter. Zo kunnen we ons een beter beeld vormen van je vakkennis en je soft skills. Dit is ook het uitgelezen moment om meer informatie te krijgen over de functie-inhoud en voor het stellen van andere vragen.

Testen/Assessment Center

Afhankelijk van het type vacature zullen er technische testen (theoretisch en praktisch), taaltesten of een Assessment Center afgenomen worden.

Loonvoorstel

Ben jij de persoon die we zoeken? Dan doen we je een loonvoorstel waarbij we de verschillende onderdelen met je bespreken.

Welkomstdag

Eindelijk is je eerste werkdag aangebroken! Wij heten jou van harte welkom en geven jou de laatste praktische informatie. Je bent nu officieel Audianer!

Sollicitatie Stappen

Prescreening

De prescreening wordt uitgevoerd door één van onze recruiters. Dit geeft ons een beter beeld van jouw professionele kennis en algemene vaardigheden. Het is ook het ideale moment voor jou om meer informatie te krijgen over de inhoud van het werk en bijkomende vragen te stellen. Als jouw profiel overeenkomt met de functie, nodigen wij je direct uit naar onze kantoren voor de volgende stappen.

Infossessies

Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat je over alle relevante informatie van Audi Brussels en de functie van productieoperator beschikt. Daarom heten wij je van harte welkom in onze kantoren om jou te ontmoeten en je kennis te laten maken met Audi Brussels.

Testen

Geef je na de infosessie aan geïnteresseerd te zijn in de job als operator, dan krijg je toegang tot een aantal testen om jouw vaardigheden te checken. We sluiten de testen af met een reflectie- en praktijkexamen.

Interview

Het sollicitatiegesprek wordt gevoerd door één van onze recruiters. Ook hier beoordelen we jouw professionele kennis en algemene vaardigheden. Het is ook het ideale moment om dieper in te gaan op jouw motivatie en ons te vertellen waarom je wil deelnemen aan de projecten van Audi Brussels, maar ook een moment waarop je al jouw vragen aan onze recruiter kan stellen.

Medisch onderzoek

Na alle selectiestappen te hebben doorlopen, is er nog een verplichte medische keuring voor je kan opstarten bij Audi Brussels. Wij sturen je onmiddellijk een afspraak zodat je zo snel mogelijk klaar bent om aan jouw avontuur bij Audi Brussels te beginnen.

Welkomstdag

Eindelijk is je eerste werkdag aangebroken! Je ontvangt dan de laatste praktische informatie, wij geven je jouw badge en jouw kledij. Je bent nu officieel Audianer!

Wat hebben wij nodig

Jouw CV

 • Geef duidelijk je naam en contactgegevens weer bovenaan de pagina.
 • Gebruik titels om informatie te groeperen.
 • Houd het (bij voorkeur) op twee pagina's.
 • Lijst informatie chronologisch op, met de meest recente eerst.
 • Pas je CV aan en vermeld enkel informatie die relevant is voor de functie waarvoor je solliciteert.
 • Vermeld andere interesses, hobby's of prestaties.
 • Controleer het document grondig en stuur het dan door als Word of PDF.

Jouw motivatiebrief

 • Leg uit waarom de job waarvoor je solliciteert bij je past.
 • Vermeld welke waarden je deelt met ons bedrijf.
 •  Vertel ons hoe je zou bijdragen aan Audi Brussels.
 • Deel jouw langetermijndoelstellingen met ons.
 • Houd het (bij voorkeur) op één pagina.

Het interview

 • Informeer jezelf over Audi Brussels en de positie waarvoor je hebt gesolliciteerd - kijk op onze website en sociale mediakanalen.
 • Wees jezelf - je zou precies de persoon kunnen zijn die we zoeken.
 • Gun jezelf voldoende tijd om naar de interviewlocatie te gaan.