Audi Brussels jobs: Some call it work. We call it passion.

Bij Audi Brussels werken we aan de duurzame mobiliteit van morgen met de productie van de Audi e-tron - het eerste volledig elektrische model van het merk met de vier ringen. Op weg naar de toekomst van de mobiliteit vertrouwen we op meer dan 70 jaar ervaring in het bouwen van auto’s. Met deze pioniersgeest in hun DNA, werken onze medewerkers in een breed scala aan rollen: of het nu gaat om het produceren van de batterij, het produceren van de wagen zelf, het onderhouden van onze high-tech robots en installaties, het verzekeren van onze hoge kwaliteitsnormen of indirect ondersteunen. Onze uitdagingen zijn divers en wij Audianers gaan deze elke dag met innovatieve ideeën en vol passie aan. De diversiteit van de werkomgeving weerspiegelt in de mensen die hier werken. Samenwerken met collega's in drie verschillende talen met diverse achtergronden maakt deel uit van onze dagelijkse routine. Deze open mindset en flexibiliteit brengen ons samen en maken ons tot een team.

Wil jij meebouwen aan de toekomst? En wil je daarbij genieten van ons competitieve salarispakket, tal van ontwikkelingsmogelijkheden, holistisch gezondheidsmanagement en nog veel andere voordelen? Ga dan voor een job bij Audi Brussels!

Alle Audi Brussels jobs

Ontdek de
wereld van
Audi Brussels

Bekijk video

We are a
Top Employer!

Audi Brussels maakt deel uit van de zeer exclusieve kring van de beste werkgevers in België.

Als zodanig geven we zowel jonge afgestudeerden als ervaren werknemers de kans om hun vaardigheden op een gerichte manier te gebruiken. Of het nu gaat om een stage, een eerste baan of een professionele ontwikkeling, met Audi Brussels heb je een solide partner aan jouw zijde. 

Audi Brussels werd onlangs bekroond met de titel "Topwerkgever 2019" vanwege zijn uitgebreide personeelsbeleid. Een certificaat dat nogmaals benadrukt dat Audi Brussels een uitstekende werkomgeving en veel ontwikkelingskansen biedt aan zijn werknemers. Maar denk niet dat het daar stopt. Er zijn zoveel andere redenen om met ons samen te werken. Extra gemotiveerde medewerkers zijn altijd welkom aan boord van ons bedrijf.

Draag je bij aan het schrijven van het volgende hoofdstuk in de geschiedenis van Audi Brussels? Solliciteer dan nu voor een job bij Audi Brussels!

Wat zeggen collega Audianers?

De feedback van de lesgevers en cursisten is belangrijk voor mij.
Luc
Opleidingscoördinator
Vrouwelijke collega’s zijn even welkom als mannen.
Nihale
Engineer automotive electronics
Bekijk video
Elke cursus is als een teambuilding waar veel vriendschappen worden gesloten.
Jonathan
Lesgever hoogspanning