Bouw mee aan de nieuwe Audi E-Tron Quattro

Bouw mee aan de nieuwe Audi E-Tron Quattro

Ontmoet onze mensen

Christel

“We verstaan elkaar hier prima.”

Bij Audi hangt echt een sterk teamgevoel. We doen ons werk samen en helpen elkaar als er een probleem is. Nederlandstalig of Franstalig? We verstaan elkaar hier prima! Wat deze job ook interessant maakt, is dat je in een technische en professionele omgeving terechtkomt. Je leert niet af en toe iets bij, maar alle dagen.

Sara

“Vrouwelijke collega’s zijn even welkom als mannen.”

De sfeer bij Audi is top. Collega’s helpen elkaar en springen voor elkaar in als dat nodig is. En wie denkt dat deze job niks voor vrouwen is, heeft het aan het verkeerde eind. Vrouwelijke medewerkers zijn even welkom als mannelijke. Audi houdt daarbij altijd rekening met wat je wel of niet aankunt. Dus dames, waar wachten jullie op?

Tamara

“Je leert voortdurend nieuwe dingen bij.”

Mensen denken vaak dat Audi een mannenwereld is. Dat klopt helemaal niet. Vrouwen en mannen werken hier samen als collega’s onder elkaar, zonder onderscheid. Hoe langer je hier werkt, hoe meer posten je bovendien toegewezen krijgt. Je steekt dus voortdurend nieuwe dingen op, wat de job bijzonder boeiend maakt.

Mahmout

“Je werkt voor een topmerk, in een boeiende werkomgeving.”

De tijd gaat hier zo snel vooruit, dat ik me er telkens over verbaas dat de shift er al opzit. Bovendien kan je hier rekenen op een mooi loon, waar weinig bedrijven aan kunnen tippen. En als je van auto’s houdt, is Audi natuurlijk ‘the place to be’. Het is hier dan ook een technisch boeiende omgeving die gericht is op kwaliteit. Ik had voor mijn start hier al kennis van auto’s, maar bij Audi leer ik nog elke dag nieuwe dingen bij.

Ludivine

“Er staat altijd een collega klaar om je te helpen.”

Wat hier meteen opvalt, is dat er een goede sfeer hangt tussen de collega’s. Als iets je niet meteen lukt, staat er altijd wel iemand klaar om je te helpen. Ook mooi is natuurlijk dat het loon hier bijzonder interessant is, zeker in vergelijking met heel wat andere bedrijven. En dat allemaal in een stabiel bedrijf met sterke toekomstmogelijkheden.